Aktiviteter

Hunderfossen Familiepark

Hunderfossen Familiepark i Lillehammer er en av Norges mest populære turistattraksjoner, med over 250 000 besøkende hver sommer. Parken er kjent som Hele Norges Eventyrpark, med store og flotte attraksjoner både inne og ute. Se Il Tempo Extra Gigante!


Maihaugen

Maihaugen på Lillehammer er et av de største og eldste friluftsmuseene i Europa. Maihaugen er et levende museum som byr på både kulturoppleverelser og familieaktiviteter. Maihaugen er et friluftsmuseum med 200 bygninger, utstillinger, spisesteder og opplevelser for folk i alle aldre. Museet ble grunnlagt av Anders Sandvig i 1887, og flyttet til Maihaugen i 1904. Maihaugen passer for hele familien sammen.

 • Reisetid fra Lillehammer sentrum: 5-15min gange
 • Se Maihaugen.no

Hafjell Bike Park

Hafjell Bike Park nord for Lillehammer har Norges bredeste sykkeltilbud for terreng- og downhill syklister. Gondolen gjør sykling i Hafjell til en enda bedre opplevelse.

 • Reisetid fra Lillehammer sentrum: 20min med bil
 • Se Hafjell.no

Bob-og Akebane

I Lillehammer Olympiske Bob- og Akebane ved Hunderfossen kan du kjøre hjulbob om sommeren. Det er plass til 4 passasjerer pr tur i tillegg til en autorisert pilot, og farten er 100 km/t. Sikker fart og spenning!


Norsk Vegmuseum

Norsk vegmuseum er et av Norges største teknisk industrielle museum. Museet har flere tusen kvadratmeter innendørs utstillinger, en stor museumspark og en unik over 200 meter lang bergtunnel med fjellsprengningshistorie. Vi er nærmeste nabo til Hunderfossen Familiepark, åpent hele året og har gratis inngang.


Skibladner

Mjøsa er mer enn et bindeledd for Innlandet, den er også hjertet i regionen. Stedene der mjøsvann møter strandkant inviterer til sommeridyll og naturopplevelser for store og små, innbyggere og besøkende. Unn deg et utsøkt måltid på et av distriktets fremste spisesteder! Skibladners ærverdige restaurant holder en 160-årig tradisjon i hevd og tilbyr den berømte laks og jordbær i første plads madsalon.
Adresse: Vingnesgata, 2608 Lillehammer - Skibladnerbrygga ligger ved Vingnes (vestsiden). Begrenset parkering ved brygga.

 • Reisetid fra Lillehammer sentrum: 5min med bil
 • Se Skibladner.no

Hafjell Alpinsenter

Hafjell Alpinsenter er et alpinsenter som tilbyr noe for alle aldre, alle nivåer av skiferdigheter og er perfekt tilrettelagt for barn med ski på beina. Skibussen til Hafjell går fra Lillehammer hver morgen, og returnerer på ettermiddagen.

 • Reisetid fra Lillehammer sentrum: 20min med bil
 • Se Hafjell.no

Kjelkekjøring

Snøsprut og moro i Olympiaparken på Lillehammer! Kjelken kobles direkte på heisen og du sitter på kjelken mens du blir dratt til topps. - Så setter du utfor så snøspruten står!


Lysgårdsbakkene

Lysgårdsbakkene Hoppanlegg ble bygd for OL på Lillehammer i 1994, og troner majestetisk i åskammen over Lillehammer. Det er gode muligheter for å se hoppere i aksjon nesten hver dag hele året.


Vinterparken Hunderfossen

Hunderfossen Vinterpark (Lillehammer nord) er et forheksende eventyrrike. Her finnes blant annet Skandinavias sydligste Snøhotell med Isbar, Hunderfossen Iskatedral, kanefart, aking, og barnesnøscootere.


Sjusjøen Skisenter Natrudstilen

Sjusjøen Skisenter er et familievennlig alpinsenter som tilbyr noe for alle aldre, alle nivåer av skiferdigheter og er perfekt tilrettelagt for barn med ski på beina. Vinterstid så er det god bussforbindelse mellom Sjusjøen og Lillehammer.


Bob- og Akebane

Sikker fart og spenning i Hunderfossen! Her kan du velge mellom bobrafting, toppfart 80 km/t, eller en ekte isbob med plass til 3 personer - toppfart 120 km/t. Fantastisk opplevelse.


Tyrili Klatresenter

Vi er Norges råeste og mest moderne klatresenter. Tyrili klatring ligger i det gamle slakteriet i Løkkegata 11, som nå er renovert til Norges mest moderne klatresenter med totalt over 1200 kvadratmeter klatreflate.


Jorekstad Fritidsbad

Her kan du hoppe, plaske, trimme, dykke, trene, ta badstue, -eller rett og slett slappe av mens barna boltrer seg i leke­basseng og vannsklie. Lillehammer - Hafjell områdets største badeanlegg.

 • Reisetid fra Lillehammer sentrum: 10min med bil
 • Se Jorekstad.no

Perfect Escape

Nytt underholdningskonsept i Norge. Du og dine venner «fanges» i et spesialbygget rom i Lillehammer. Klarer dere å løse rommets gåtefulle hemmeligheter og spille dere fri?


Lekeland Hafjell

Et av Norges største innendørs lekeland, tilpasset for barn fra 0 til 12 år med et lekeareal på ca. 800 m2. Sklier, hinderløyper, ballbinger og spøkelsesrom og mye mer.

 • Reisetid fra Lillehammer sentrum: 15min med bil
 • Se Lekeland.no

Hundekjøring

Hundekjøring i flott vinterlandskap på Sjusjøen! Alle får instruksjon før kjøring, og de første deltagerne kan være med å sele på og sette hundene i spannet.


Olympisk Museum

Norges Olympiske Museum på Lillehammer er både et museum og et opplevelsessenter. Her kan du ta en tidsreise fra antikken til de moderne olympiske leker i 1952 og 1994.

 • Reisetid fra Lillehammer sentrum: 5-15min gange
 • Se Ol.museum.no

Mølla Hotell Lillehammer

Mølla Hotell Lillehammer

0 km til sentrum - Pris fra NOK 1000,-

Mer info Booking
Clarion Hotel Hammer

Clarion Hotel Hammer

0 km til sentrum - Pris fra NOK 1200,-

Mer info Booking
First Hotell Breiseth

First Hotell Breiseth

0 km til sentrum - Pris fra NOK 860,-

Mer info Booking
Birkebeineren Hotel & Apartments

0,8 km til sentrum - Pris fra NOK 800,-

Mer info Booking
Hafjell Hotell

Hafjell Hotell

0,6 km til Hafjell - Pris fra NOK 900,-

Mer info Booking
Lillehammer Turistsenter

Lillehammer Turistsenter

1,6 km til sentrum - Pris fra NOK 600,-

Mer info Booking
Alpin Apartments Solsiden

0 km til Hafjell - Pris fra NOK 900,-

Mer info Booking
Rustad Hotel & Fjellstue Sjusjøen

20 km til Lillehammer - Pris fra NOK 900,-

Mer info Booking
Pellestova Hotell Hafjell

Pellestova Hotell Hafjell

1 km til Hafjell - Pris fra NOK 900,-

Mer info Booking
Ilsetra Hafjell

Ilsetra Hafjell

1,0 km til Hafjell - Pris fra NOK 1000,-

Mer info Booking

Om LillehammerHotell.no

 • På LillehammerHotell.no skal det være lett å finne et hotell som passer deg. Vi sammenligner tilbudet for å gi deg den beste prisen på hotell i Lillehammer.

  Du finner også hotell i Hafjell og Hunderfossen som ligger rett nord for Lillehammer.