Restauranter

Lillehammer restauranter: Biff i en bryggerikjeller eller god mat i hvelvet på Norges Bank sin Lillehammer avdeling, valget er ditt. Under har vi samlet noen av de restaurantene vi kan anbefale i Lillehammer.

||

Hvelvet Restaurant Lillehammer

http://www.hvelvet.no
Restaurant Hvelvet Lillehammer finner du i det tidligere Norges Bank-bygget på Stortorget i Lillehammer. ”Her serveres god, ordentlig mat til en brukbar pris. Hvelvet holder fanen høyt på Lillehammer”, skrev VGs restaurantanmelder Erik Fosnes Hansen i sin omtale av restauranten, som hadde tittelen ”På veg mot gull”.

Bryggerikjelleren Lillehammer||

Bryggerikjelleren Restaurant

http://www.bblillehammer.no
Bryggerikjelleren Restaurant er Lillehammer sitt treffsted og holder til i en ølkjeller fra 1855. Vi er kjent for å ha byens beste a la carte meny, og her må man huske på å bestille bord for å få plass. Den lekre baren som ligger midt i lokalet er et populært møtepunkt for de som vil ta seg en øl eller Irish i et voksent miljø. Vi har også en stor vinkjeller.

||

Heim Gastropub

https://heim.no
Heim Lillehammer er en gastropub etablert i 2014. Vi er et sted som vil sette gode kombinasjer mellom mat og drikke i fokus. Menyen vår har et rustikt preg og du får et godt utvalg av både småog store retter i varierte prisklasser. Heim jobber kontinuerlig for åopprettholde et meget godt utvalg av drikke fra både kjente og ukjente mikrobryggerier. Her kan du velge blandt 120 ulike ølsorter, hvor flere er på tapp.

||

Nikkers

http://www.nikkers.no
I hjertet av Lillehammer finner du serveringshuset Nikkers. Nikkers baserer seg på norske tradisjoner som kommer tydelig til uttrykk i både miljøog utvalg av mat og drikke. Her finner du et bredt utvalg av lunch og middagsretter i varierte prisklasser. Nikkers er et hjemmekoselig sted med flere avdelinger som garantert har noe for enhver smak. Vår sportsbar ligger i samme bygning og her kan du se alt av store og småidrettsarrangement påstorskjerm. Sportsbaren har egen meny, et godt uvalgt av øl og shuffleboard.

Lillehammer Pizzeria

http://lillehammerpizzeria.no
Velkommen til Lillehammer Pizzeria Resturante AS. Velkommen til et velsmakende måltid i et hyggelig miljø.

Lokal vurdering: Lillehammer Pizzeria er et svært hyggelig sted. God Pizza og gode tyrkiske retter. Hyggelig personale.

Du finner oss i Storgata 61 på Lillehammer. Du vil trives hos oss!

Egon Lillehammer

https://egon.no/restauranter/lillehammer
I OL-byen fra 1994 har Egon funnet sin naturlige plass som en del av det helt særegne Mølla Hotell. Restauranten ligger i ei gammel mølle, og mye av dekoren bærer preg av dette.

Ming Restaurant

http://www.ming-restaurant.no
Ming Restaurant ligger i Lillehammer sentrum og er en koselig restaurant med god og autentisk kinamat. Restauranten serverer retter fra 3 ulike regioner i Kina (Kanton, Beijing og Sichuan) i tillegg til å ha noen retter fra Thailand og Japan. Etter over 20 år i bransjen er vi sikre på at vi skal kunne tilfredsstille smaksløkene deres. Vår mat kjennetegnes av gode råvarer og smaker som gir deg en følelse av å virkelig være i Kina.

||

Telemarkstunet

http://telemarkstunet.no
https://www.facebook.com/www.telemarkstunet.no

FOR GRUPPER!

Tunet består av åtte forskjellige bygninger og er satt opp som et gårdstun. Skumringstimen ute på stabburshella med lys tent både ute og inne er uimotståelig og trolsk.

Alle veier fører til Kanthaugen på Lillehammer, enten man velger å ankomme med stolheis fra bunnen av Lysgårdsbakkene, med bil, buss, kanefart eller til fots. Et måltid hos oss kan med hell kombineres med aktiviteter både før og etter besøket på Telemarkstunet. Vi dekker til våre gjester ved langbord i de trivelige stuene på Låven, og tar imot grupper fra 15 til 150 personer.

Lysaker Gjestgiveri Hunderfossen

http://lysakergjestgiveri.no
Kafeen på sommeren er familievennlig med egen barnemeny. Det er godt bakverk, gode vafler, middagsretter, smørbrød og småretter. «På Lysaker ønsker vi å være litt ”nedpå” vi vil lage solid god mat som er inspirert av årstider og råvaretilgang. Vi bruker leverandører som vi vet leverer god kvalitet og helst lokale råvarer»

Lysaker Gjestgiveri ved Hunderfossen er et sted for alle anledninger.

Peppes Pizza Lillehammer

https://www.peppes.no
Vi tilbyr lun og trivelig atmosfære og Peppes passer til de aller fleste situasjoner. Skal du på date med kjæresten? Feire bursdag med vennegjengen? Avslutning med fotball-laget?
Du finner oss i Storgaten 69 på Lillehammer.

Pellestova Hotell Hafjell, restaurant

https://www.pellestova.no
Vi er stolte av restauranten på Pellestova Hotell Hafjell (20 min m/bil fra Lillehammer). Vi serverer svært god mat med kortreiste råvarer. Pellestova Hotell har fjell-Norges beste vinkjeller med et stort utvalg viner av høy kvalitet fra verdens beste produsenter. Gjestene på Pellestova Hotell Hafjell skal ha det godt døgnet rundt – litt som å være hjemme. Vi ønsker rett og slett at våre gjester skal få oppleve litt hverdagsluksus. 

Booking.com
Mølla Hotell Lillehammer

Mølla Hotell Lillehammer

0 km til sentrum - Pris fra NOK 1000,-

Mer info Booking
Clarion Hotel Hammer

Clarion Hotel Hammer

0 km til sentrum - Pris fra NOK 1200,-

Mer info Booking
First Hotell Breiseth

First Hotell Breiseth

0 km til sentrum - Pris fra NOK 860,-

Mer info Booking
Birkebeineren Hotel & Apartments

0,8 km til sentrum - Pris fra NOK 800,-

Mer info Booking
Hafjell Hotell

Hafjell Hotell

0,6 km til Hafjell - Pris fra NOK 900,-

Mer info Booking
Lillehammer Turistsenter

Lillehammer Turistsenter

1,6 km til sentrum - Pris fra NOK 600,-

Mer info Booking
Alpin Apartments Solsiden

0 km til Hafjell - Pris fra NOK 900,-

Mer info Booking
Rustad Hotel & Fjellstue Sjusjøen

20 km til Lillehammer - Pris fra NOK 900,-

Mer info Booking
Pellestova Hotell Hafjell

Pellestova Hotell Hafjell

1 km til Hafjell - Pris fra NOK 900,-

Mer info Booking
Ilsetra Hafjell

Ilsetra Hafjell

1,0 km til Hafjell - Pris fra NOK 1000,-

Mer info Booking

Om LillehammerHotell.no

  • På LillehammerHotell.no skal det være lett å finne et hotell som passer deg. Vi sammenligner tilbudet for å gi deg den beste prisen på hotell i Lillehammer.

    Du finner også hotell i Hafjell og Hunderfossen som ligger rett nord for Lillehammer.